Aliens Kolikkopeli

Aliens kolikkopeliAliens on varmaan elokuvista monille erittäin tuttu, ja nyt sitä voi myös pelata kolikkopelinä. NetEnt on tehnyt huikean 3D pelin, jossa pelaajan tehtävä on voittaa alienit ja heidän kuningattareen. Voittamalla kuningattareen, voi pelaaja voittaa huikeita summia rahaa.

Pelin ominaisuudet

Tämä jännitystä ja viihdyttäviä hetkiä sisältävä kolikkopeli, on siis tuotettu yhteistyössä elokuvan tuottaneen yhtiön, 20th century foxin kanssa, ja nyt puhumme aivan käsittämättömän hienosta pelistä. Grafiikat ovat todella näyttäviä ja peli imaisee pelaajan mukaansa heti alusta asti. Aliens elokuva oli aikansa hitti, ja nyt on aika nähdä, pystyykö peli myös pärjäämään nettikasinojen ympäristössä.

Tämä mahtava rahapeliautomaatti, sisältää huiman määrän ominaisuuksia. Rullia on 5 ja voittolinjoja 15. Pelissä on myös wildit jotka voivat muuttua tarvittaviin symboleihin, uusintakierroksia ja kerättäviä multipliereita. Koko pelin idea on ampua itsensä avaruusolioiden armeijan läpi, ja päästä lopussa taistelemaan kuningatarta vastaan.

Peli on jaettu kolmeen eri osaan ja ensimmäinen taso on luonnollisesti taso 1. Ensimmäisellä tasolla pelaaja etsii avaruusolioita ja keräilee eri symboleja. Symboleja keräämällä pelaaja pääsee kiipeämään ylöspäin. Kun pelaaja on kiivennyt 9 askelta ylöspäin, voi hän siirtyä seuraavalle tasolle. Tasolla 2, pelaaja näkee jo avaruusolioita ja nyt pelin idea on selviytyä. Avaruusoliot hyökkäävät armottomasti ja ainoastaan parhaat pääsevät loppuun asti. Kaikki multiplierit jotka pelaaja keräsi ensimmäisellä tasolla, siirtyvät mukaan myös toiselle tasolle. Tämä tarkoittaa, että pelaaja voi jo toisella tasolla, voittaa suhteellisen suuria summia. Mikäli pelaaja on kivenkova peluri ja soturi, siirtyy hän kolmannelle tasolle, eli kuningattareen ”palatsiin”. Aloitat pelin heti 5 uusintakierroksella jotta saat mukaasi matkalle vähän rahaa. Tällä tasolla pelaajan tehtävä on siis voittaa kuningatar. Tämä tapahtuu pelaamalla ja keräämällä tuhoa. Kun pelaaja vihdoin voittaa kuningattareen, voi hän voittaa huikeat 3817 kertaa rahansa. Peli antaa myös paljon pienempiä voittoja koko pelin ajan ja pelaaja tosiaan nauttii tästä huikeasta pläjäyksestä.

Pelitesti

Aloitin tutuksi tulleella 100€ pelikassalla ja hyppäsin suoraan puikkohiin noin euron panoksella. Peli oli alussa raastavaa ja pelasin ensimmäistä tasoa noin 25 minuuttia ilman suurempia voittoja tai häviöitä. 25 minuutin pelin jälkeen pääsin siirtymään toiselle tasolle, jossa pääsee jo tappamaan avaruusolioita. Tämä taso oli erittäin hauska ja jännittävä ja myös pelikassa pomppi rajusti ylös ja alas. Tälle tasolle tosin jäin tällä kertaa sillä aggressiivinen pelityylini ei tällä kertaa tuonut voittoa. Noin 48 pelatun minuutin kohdalla, pelikassani oli loppu ja oli pakko lopettaa pelit. Tulen tosin aivan varmasti pelaamaan vielä Alien slottia, sillä niin viihdyttävä se oli.