Cosmic Fortune Kolikkopeli

Cosmic Fortune KolikkopeliCosmic Fortune on avaruus ja avaruusolento-teemalla pelattava kolikkopeli. Pelissä on viisi rullaa ja 15 voittolinjaa. Peli on täynnä mahtavia ominaisuuksia ja kyseinen peli on myös yksi parhaimmista jackpot peleistä, sillä pelissä on ns. Progressiivinen jackpot. Ja kukapa ei haluaisi voittaa hurjia pääpalkintoja jotka kohoavat miljooniin eurohiin? Suosittelen ehdottomasti Cosmic Fortune hedelmäpelin pelaamista. Cosmic Fortunen tekijö on totta kai kukaan muukaan kuin NetEnt.

Pelin graafinen ulkoasu

Cosmic Fortune on erittäin näyttävä graafisesti ja huomaa että NetEnt on tapansa mukaisesti panostanut tähän. Symboleja voisi olla vähän enemmän mutta myös nämä nykyiset riittävät vallan mainiosti. Symbolit sopivat todella hyvin pelin teemaan, joten siinä NetEnt on onnistunut hyvin. Pelin animaatiot ovat huippuluokkaa ja kaikki toimii hyvinkin sulavasti. Peli ei tökkinyt ja pelin 15 voittolinjaa ovat näkyvästi esillä.

Pelin ominaisuudet

Cosmic Fortune peli sisältää siis 5 rullaa, 15 voittolinjaa ja 3 riviä. Pelistä löytyy scattereita, jokereita/wildeja ja piste i:n päällä on huikea progressiivinen jackpot. Pelaaja yrittää jahdata Cosmic Fortune symboleja, jotta hän voi aloittaa jackpot kierroksen. Jackpot kierroksilla pelaaja voi voittaa huikeita määriä rahaa.

Pelitesti

Pelasin Cosmic Fortune peliä noin tunnin verran ja aloitin 100€ pelikassalla. Olin pelannut noin 15 minuuttia kun pelikassasta oli jäljellä noin puolet. Tällöin osuin onnekkaasti jackpot-kierrokseen, jonka pelaamisen jälkeen olin jo voitolla. Pelikassa näytti nyt 137€ ja jatkoin pelaamista. Tämän jälkeen peli oli tasaista ylä ja alamäkeä. Pieniä voittoja sieltä ja täältä ja yhtä tasaisesti häviöitiä. Jäin tunnin pelin jälkeen 23€ voitolle. Pelikassani näyttää 123€.