Starburst Kolikkopeli

Starburst KolikkopeliStarburst on sen verran suosittu peli, että enemmistö vanhoista konkareista tunnistavat aivan varmasti kyseisen pelin. Silti emme voisi ikinä tehdä avaruus-teemaista sivustoa, ottamatta mukaan tätä huikeata klassikkoa esittelyihimme. Sen verran monta kierrosta tämä jännittävä ja näyttävä slotti on pyörittänyt vuosien saatossa. Päävoitto on huikeat 50.000 kolikkoa, joten jännitettävää riittää aivan varmasti. Ja kun pelin keskimääräinen palautusprosentti on noin 96%, sopii tämäkin peli aivan mainiosti myös aloittelijoille. Pelissä on 10 voittolinjaa, 5 rullaa ja 3 riviä jokaisessa rullassa. Pelin wildit ovat Starburst symboleja.

Pelin ominaisuudet

Starburst hedelmäpeli vie sinut avaruuteen keskellä tähtiä ja planeettoja. Tämä peli tuo tulevaisuuden suoraan näytöllesi ja rullat vilisevät kosmisia symboleja. Voittolinjoja on kuten sanoin 10, mutta itseasiassa niitä on 20, sillä pelissä voi voittaa yhdistelmillä sekä oikealta vasemmalle, että vasemmalta oikealle.

Pelissä ei ole lainkaan scattereita tai edes ilmaisia kierroksia, mutta pelistä löytyy Starburst wildit, jotka mahdollistavat massiiviset voitot pelaajalle. Starburst wildit, voivat tulla rullille 2, 3 tai neljä, ja ne kattavat aina kokonaisen rivin. Rullat joihin wildi osuu, pyörii uudestaan, ja mahdollistaa näin isommat voitot. Mikäli osut myös uusinta kierroksella wildiin, saat taas uusinta kierroksen, ja niin edelleen. Voit saada yhteensä 3 uusintakierrosta putkeen. Sen jälkeen peli palaa lähtöasetelmiin. Starburst on siitä hyvä, että sekä vanhemmat että useimmat uudet nettikasinot, antavat jo heti rekisteröityimisen yhteydessä todella paljon ilmaiskierroksia kyseiseen peliin.

Pelin panokset

Pelin minimipanos, on 10 senttiä ja maksimipanos 100 euroa. Koliko pienin arvo on 1 sentti ja isoin 1 euro. Voit siis lyödä yhdelle linjalle jopa 10 kolikkoa. Tämän takia suosittelen Starburst rahapeliä kaiken tasoisille pelaajille. Panostasot mahdollistavat pelaamisen sekä pienellä että isolla kassalla.

Pelitesti

Aloitin taas kerran perinteisellä kaavalla. Eli 100€ pelikassalla ja tunnin pituisella pelisessiolla. Päätin tällä kertaa pelata isolla riskillä ja kokeilla peliä 10€ panoksilla kunnes joko olen hävinnyt puolet kassastani, eli 50€, tai siihen asti, että tunti menee umpeen. Ison riksin pelini tuotti tällä kertaa tappiota, vaikka aluksi olin suuresti voitolla. Voitin noin 10 pelatun kierroksen jälkeen suhteellisen isosti ja kassani näytti jo jossain vaiheessa 254€. Tämän jälkeen alkoi suhteellisen kova alamäki ja pelasin loppusession noin 50€ kassalla. Kävin jopa 34€ mutta lopulta kun kello näytti 60 minuuttia, näytti pelikassani 53€. En luonnollisesti olisi ollut näin paljon häviöllä hyvää pelikassa strategiaa käyttämällä, mutta minä tykkään välillä ottaa vähän isompia riskejä pelatessani. Tätä en suosittele muille jos ei tykkää ottaa riskejä. Tällaisella ison panoksen pelillä hävitään usein koko pelikassa, mutta silloin tällöin kohdalle osuu myös todella isoja voittoja. Ja viihdettähän tämä minulle loppupeleissä on.