When Pigs Fly Kolikkopeli

When Pigs Fly KolikkopeliJa taas uutta avaruus-teemaista kolikkopeliä. NetEnt:in peli, When Pigs Fly, on täynnä toimintaa ja avaruuteen lennetään kaikki huolella. Peli on sarjakuvamainen mutta puhuttaa silti ainakin minua ja varmasti monia muitakin. Possut ovat, pelin nimen mukaisesti pääroolissa ja kuviot ovat täynnä hulvattomia juttuja. Pelin äänimaalima on sopivan avaruusmainen. Pelissä on 5 rullaa, 5 riviä ja huikeat 3125 eri tapaa panostaa. Palautusprosenttikin on mukavasti noin 97%, joten tämä on sekä uusille vanhoille pelaajille aivan täydellinen peli.

Pelin ominaisuudet

Pelissä ei ole perinteiseen tapaan suoria symmetrisiä rullia, mikä on NetEnt:in joissakin uusissa peleissä tullut tutuksi. Pelin rullat ja rivit ovat asetettuna seuraavan laisesti: 1,3,5,3,1. Tämä on siis täysin erilainen peli, kuin monet muut NetEnt:in pelit. Wildit voivat esiintyä toisella tai neljännellä rullalla ja wildit voivat edustaa mitä vain symbolia. Pelissä on myös uusinta-kierros-symboli, ja kun tämä osuu kohdalle, voi pelaaja saada jopa 5 uusintakierrosta. Kun pelaaja aktivoi uusintakierroksen, muuttuu myös rullat niin, että pelaaja voi voittaa tästä mahtavasta hedelmäpelistä enemmän rahaa. Uusintakierrokset pelataan samalla kolikon arvolla ja panoksella kuin alkuperäinen pelikierros.

Ilmaiskierrokset

Mikäli pelaaja voittaa viidennellä uusintakierroksella, saa hän nauttia myös 8 ilmaiskierroksesta. Kun pelaaja aktivoi ilmaiskierrokset ja pelaa, mahdollistaa pelin järjestelmä sen, että pelaaja voi voittaa 3125 eri tavalla. Myös ilmaiskierrokset pelataan samalla panoksella ja kolikonarvolla kuin alkuperäinen pelikierros. Ilmaiskierrokset ovat ilmaisia pelejä nettikasinon puolelta.

Pelitesti

Aloitin myös tämän pelisession tutulla 100€ pelikassalla ja tunnin peliajalla. Mikäli pelikassa loppuu ennen aikaa, pelit loppuvat siihen. Mikäli pelikassassa on rahaa, jatkuu pelit kunnes aika on loppu.

Tykkään pelata kaikilla voittolinjoilla ja noin euron panoksella, joten näin aloitin myös tällä erää pelit. Nousin heti alussa hyvin jatkuvilla pienillä voitoilla 112 euroon ja tätä jatkui hetken. Noin 30 minuuttia pelattuani, sain wildin osumalla hieman isomman potin. Nyt pelikassa näytti 154€. Nostin hetkeksi panoksen noin kahteen euroon. Jospa nyt osuisi vähän isommin. Ei tällä kertaa. Pelasin aikani loppuun ja ylä ja alamäkien jälkeen jäin 7€ häviölle. Pelikassani näyttää 93€.